АД ЕЛЕМ ги продолжи договорите за стипендирање на 12 студенти на Техничкиот факултет Битола

АД ЕЛЕМ ги продолжи договорите за стипендирање на 12 студенти на Техничкиот факултет Битола

Претседателот на Управниот одбор и генерален директор на Eлектрани на Македонија, д-р Драган Миновски, и директорот на РЕК Битола, м-р Васко Ковачевски, денес на Техничкиот факултет во Битола ги доделија договорите за стипендии на дванаесет студенти од овој факултет. Станува збор за студенти од прва, втора и трета година кои веќе користат стипендии од АД ЕЛЕМ, а правото го стекнале со исполнувањето на критериумите предвидени […]

MORE

АД ЕЛЕМ ДОДЕЛУВА ДВЕ СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ НА ФПТН

АД ЕЛЕМ ДОДЕЛУВА ДВЕ СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИ НА ФПТН

АД ЕЛЕМ во соработка со Факултетот за природни и технички науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ доделува две стипендии на студенти на насоката Рударство. Ова е резултат на соработката што ја воспоставија АД ЕЛЕМ и ФПТН со потпишување на Меморандум, која се одвива во повеќе области. На конкурсот можат да се пријават редовни студенти од насоката Рударство, запишани првпат во прва година во академската 2017/2018 година, да […]

MORE

(Македонски) Стипендирањето продолжува

(Македонски) Стипендирањето продолжува

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE

(Македонски) СТИПЕНДИИ ЗА НАЈУСПЕШНИТЕ СТУДЕНТИ

(Македонски) СТИПЕНДИИ ЗА НАЈУСПЕШНИТЕ СТУДЕНТИ

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE

(Македонски) СТИПЕНДИИ И ВО УЧЕБНАТА 2013/14 ГОДИНА

(Македонски) СТИПЕНДИИ И ВО УЧЕБНАТА 2013/14 ГОДИНА

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE

(Македонски) ЕЛЕМ ГО ПОМОГНА „РОБОМАК 2014“

(Македонски) ЕЛЕМ ГО ПОМОГНА „РОБОМАК 2014“

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE

(Македонски) СТИПЕНДИРАЊЕТО ПРОДОЛЖУВА

(Македонски) СТИПЕНДИРАЊЕТО ПРОДОЛЖУВА

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE

(Македонски) ИЛИНА АРСОВА НА МОНТ ЕВЕРЕСТ

(Македонски) ИЛИНА АРСОВА НА МОНТ ЕВЕРЕСТ

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.

MORE