ЈАВЕН ПОВИК Бр. 01-17/2022 – отворен систем за набавка на јаглен

ТЕНДЕРСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА 01-17-2022 – кликни тука

ЈАВЕН ПОВИК – кликни тука

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОНЕСЕНА ОДЛУКА 12.04.2022г