(Македонски) АД ЕСМ ПОДГОТВУВА ИЗГРАДБА НА ЧЕТИРИ СОНЧЕВИ ЕЛЕКТРАНИ ВО РЕК БИТОЛА СО МОЌНОСТ ОД 280 MW

Leider ist der Eintrag nur auf Македонски verfügbar.