(Македонски) АД ЕСМ ПОДГОТВУВА ИЗГРАДБА НА ЧЕТИРИ СОНЧЕВИ ЕЛЕКТРАНИ ВО РЕК БИТОЛА СО МОЌНОСТ ОД 280 MW

Sorry, this entry is only available in Македонски.