(Македонски) АД ЕСМ ПОДГОТВУВА ИЗГРАДБА НА ЧЕТИРИ СОНЧЕВИ ЕЛЕКТРАНИ ВО РЕК БИТОЛА СО МОЌНОСТ ОД 280 MW

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,