(Македонски) ОДБЕЛЕЖАНИ 58 ГОДИНИ ОД ПОЧЕТОКОТ НА ИЗГРАДБАТА НА ХЕЦ ТИКВЕШ

Sorry, this entry is only available in Macedonian.