(Македонски) ПОТВРДЕНА УСПЕШНАТА ПРИМЕНА НА СТАНДАРДОТ ЗА КВАЛИТЕТ СО УПРАВУВАЊЕТО ВО АД ЕСМ

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,