(Македонски) ОБЕЗБЕДЕНИ 25 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ИЗГРАДБА НА ФЕ БИТОЛА-1 ОД 20MW и ФЕ ОСЛОМЕЈ-2 ОД 10 MW

Sorry, this entry is only available in Macedonian and Shqip.