(Македонски) (ВИДЕО) КОВАЧЕВСКИ: БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ВРАБОТЕНИ ЗА НИВНИОТ АНГАЖМАН ВО ТЕКОТ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

Sorry, this entry is only available in Macedonian.