Full 1
Full 2
slide-bager
previous arrow
next arrow

ESM PRODHIMI DITOR

2984 MWh
Hidrocentralet
10353 MWh
Termocentralet
355 MWh
mulli me erë

ELEVATION POINTS OF OHRID LAKE

Minimum elevation point 693,10 m        Maximum elevation point 693,75 m       Today's elevation point 693,37 m

PRODHIMI

KU PRODHOJME DHE SI

HARTA ENERGJETIKE E ESM
TERMOENERGJIJA
ENERGJIA NGA UJI
ENERGJIA NGA ERA

MJEDISI

Të vetëdijshëm për nevojën për të mbrojtur mjedisin, kompania jonë merr të gjitha masat për mbrojtjen e mjedisit.

MË SHUMË

ZHVILLIM DHE INVESTIME

ТЕКОВНИ И ПЛАНИРАНИ ИНВЕСТИЦИИ НА АД ЕСМ

Фотоволтаични електрани ФЕ Осломеј 1, ФЕ Осломеј 2 и ФЕ Осломеј 3 – ЈПП Во нашата земја, термоелектраните на јаглен и хидроелектраните се главните производствени капацитети на електрична енергија, а во одреден процент се застапени обновливите извори на енергија – ветерот и сонцето. Од целото производство на електрична енергија во државата […]

MË SHUMË
 

QENDRA E SHTYPIT

ShA ESM (CEMV) JAVËN E ARDHSHME ZYRTARISHT DO TË MARRË PËRSIPËR MENAXHIMIN E BEG DHE NGROHTORES SHKUP VERI

ShA ESM (CEMV) JAVËN E ARDHSHME ZYRTARISHT DO TË MARRË PËRSIPËR MENAXHIMIN E BEG DHE NGROHTORES SHKUP VERI

ShA ESM (CEMV) mirëpret masat e ndërmarra nga Qeveria e R. së Maqedonisë së Veriut dhe KRrE-së për tejkalimin e krizës për furnizim me energji elektrike dhe krizës për furnizim me energji termike. ShA ESM (CEMV) vazhdimisht shpreh gatishmëri dhe bashkëpunim me institucionet, dhe gjatë periudhës së kaluar është vënë […]

MË SHUMË