ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ БИТОЛА 1 (20 MW) И OСЛОМЕЈ 2 (10 MW) – ОТВОРЕНА E ПОСТАПКА ЗА ИЗБОР НА КОНСУЛТАНТ И НАДЗОР НА ПРОЕКТИТЕ

ФОТОВОЛТАИЧНИ ЕЛЕКТРАНИ БИТОЛА 1 (20 MW) И OСЛОМЕЈ 2 (10 MW) – ОТВОРЕНА E ПОСТАПКА ЗА ИЗБОР НА КОНСУЛТАНТ И НАДЗОР НА ПРОЕКТИТЕ

Отворена e постапка за избор на консултант и надзор на проектите Битола 1 (20 MW) и Осломеј 2 (10 MW). АД ЕСМ ги информира сите заинтересирани компании да се пријават на порталот за е-набавки за клиенти на Европска Банка за Обнова и Развој, EBRD (European Bank for Reconstruction and Development), на линкот кој е даден во продолжение https://ecepp.ebrd.com/en_US. Заинтересираните компании треба да се регистрираат на порталот […]

MORE

(Македонски) КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 2 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ПРИРОДНИ И ТЕХНИЧКИ НАУКИ – ШТИП

(Македонски) КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 2 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ФАКУЛТЕТОТ ЗА ПРИРОДНИ И ТЕХНИЧКИ НАУКИ – ШТИП

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE

(Македонски) КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 3 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ – ШТИП

(Македонски) КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 3 СТИПЕНДИИ ЗА СТУДЕНТИТЕ НА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ – ШТИП

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE

(Македонски) На три пункта во Скопје може да се потпишат новите договори за парно греење, испораката на топлина нема да биде прекината

(Македонски) На три пункта во Скопје може да се потпишат новите договори за парно греење, испораката на топлина нема да биде прекината

Sorry, this entry is only available in Македонски.

(Македонски) Заменик генералниот директор на АД ЕСМ, Проф. Д-р Имер Зенку, на терен во РЕК “Осломеј”

(Македонски) Заменик генералниот директор на АД ЕСМ, Проф. Д-р Имер Зенку, на терен во РЕК “Осломеј”

Sorry, this entry is only available in Македонски and Shqip.

MORE

(Македонски) МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ,,ЕНЕРГЕТИКА 2022”

(Македонски) МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ,,ЕНЕРГЕТИКА 2022”

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE

(Македонски) АД ЕСМ, ЕВН МАКЕДОНИЈА АД И АД МЕПСО РАСПИШУВААТ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТУДЕНТИ

(Македонски) АД ЕСМ, ЕВН МАКЕДОНИЈА АД И АД МЕПСО РАСПИШУВААТ КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ СТУДЕНТИ

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE

(Македонски) ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 07.09-11.09.2022

(Македонски) ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 07.09-11.09.2022

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE

(Македонски) ПОСЕТА НА ВЕТЕРНИОТ ПАРК БОГДАНЦИ

(Македонски) ПОСЕТА НА ВЕТЕРНИОТ ПАРК БОГДАНЦИ

Sorry, this entry is only available in Македонски and Shqip.

MORE

(Македонски) ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА И РЕЗУЛТАТИ ЗА ПЕРИОД 11.02.2022

(Македонски) ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА И РЕЗУЛТАТИ ЗА ПЕРИОД 11.02.2022

Sorry, this entry is only available in Македонски.

MORE