(Македонски) ВАСКО КОВАЧЕВСКИ НА МЕФ 2022: ЕСМ ПАРАЛЕЛНО ФУНКЦИОНИРА НА ДВЕ ТРАСИ-ОБЕЗБЕДУВАЊЕ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО КРИЗА И ИНВЕСТИРАЊЕ ВО ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ

Sorry, this entry is only available in Macedonian.