(Македонски) НИВОТО НА ДЕБАРСКОТО ЕЗЕРО НАД ПРОСЕКОТ ЗА ОВОЈ ПЕРИОД ОД ГОДИНАТА

Leider ist der Eintrag nur auf Mazedonisch verfügbar.