BASHKËPUNIM PËR INVESTIME NË BURIME TË RIPËRTËRITSHME DHE RRITJE TË LIKUIDITETIT FINANCIAR TË KOMPANISË NË KUSHTE TË KRIZËS ENERGJETIKE

BASHKËPUNIM PËR INVESTIME NË BURIME TË RIPËRTËRITSHME DHE RRITJE TË LIKUIDITETIT FINANCIAR TË KOMPANISË NË KUSHTE TË KRIZËS ENERGJETIKE

U mbajt takim i nivelit të lartë ndërmjet ShA ESM dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, ku morën pjesë anëtarë të Këshillit drejtues të ShA ESM, të udhëhequr nga Drejtori gjeneral, Vasko Kovaçevski, dhe përfaqësues të lartë të bankës, Andi Aranitasi, përfaqësues i BERZH në R. e Maqedonisë së Veriut, Anastasios Giamoridis, krye-ekonomist në departamentin për energji dhe burime natyrore për Ballkanin Perëndimor dhe […]

MË SHUMË

(Македонски) ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ЈА ПОМИНАВМЕ СО СТАБИЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА, БЕЗ РЕСТРИКЦИИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

(Македонски) ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ЈА ПОМИНАВМЕ СО СТАБИЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА, БЕЗ РЕСТРИКЦИИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

(Македонски) КОМПАНИИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ИЗГРАДБА НА ЧЕБРЕН ВО ПОСЕТА НА ЛОКАЦИЈАТА НА ЦРНА РЕКА, КОНЕЧНИ ПОНУДИ НАСКОРО

(Македонски) КОМПАНИИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА ИЗГРАДБА НА ЧЕБРЕН ВО ПОСЕТА НА ЛОКАЦИЈАТА НА ЦРНА РЕКА, КОНЕЧНИ ПОНУДИ НАСКОРО

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

(Македонски) АД ЕСМ ПОДГОТВУВА ИЗГРАДБА НА ЧЕТИРИ СОНЧЕВИ ЕЛЕКТРАНИ ВО РЕК БИТОЛА СО МОЌНОСТ ОД 280 MW

(Македонски) АД ЕСМ ПОДГОТВУВА ИЗГРАДБА НА ЧЕТИРИ СОНЧЕВИ ЕЛЕКТРАНИ ВО РЕК БИТОЛА СО МОЌНОСТ ОД 280 MW

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

(Македонски) АД ЕСМ И СИНДИКАТОТ ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА ДОБРОВОЛНИ ПРИНУДНИ ОДМОРИ СО ЦЕЛ ЗАШТЕДА НА СРЕДСТВА ВО ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА

(Македонски) АД ЕСМ И СИНДИКАТОТ ПОСТИГНАА ДОГОВОР ЗА ДОБРОВОЛНИ ПРИНУДНИ ОДМОРИ СО ЦЕЛ ЗАШТЕДА НА СРЕДСТВА ВО ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

(Македонски) ПОТПИШАН НОВ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ВО АД ЕСМ ЗА ПОДОБРИ РАБОТНИ УСЛОВИ И ПРАВА НА ВРАБОТЕНИТЕ

(Македонски) ПОТПИШАН НОВ КОЛЕКТИВЕН ДОГОВОР ВО АД ЕСМ ЗА ПОДОБРИ РАБОТНИ УСЛОВИ И ПРАВА НА ВРАБОТЕНИТЕ

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

(Македонски) ФОТОНАПОНСКАТА ЕЛЕКТРАНА ОСЛОМЕЈ ВО КИЧЕВО ИМА ЕНЕРГЕТСКА ВРЕДНОСТ, НО И ЕКОЛОШКО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ОКОЛИНАТА

(Македонски) ФОТОНАПОНСКАТА ЕЛЕКТРАНА ОСЛОМЕЈ ВО КИЧЕВО ИМА ЕНЕРГЕТСКА ВРЕДНОСТ, НО И ЕКОЛОШКО ЗНАЧЕЊЕ ЗА ОКОЛИНАТА

Teksti nuk është përkthyer akoma në %LANG:,

MË SHUMË

CF OSLOMEJ 1 NË KËRÇOVË ËSHTË CENTRALI I PARË DIELLOR NË EVROPËN JUGLINDORE I NDËRTUAR MBI NJË MINIERË TË VJETËR.

CF OSLOMEJ 1 NË KËRÇOVË ËSHTË CENTRALI I PARË DIELLOR NË EVROPËN JUGLINDORE I NDËRTUAR MBI NJË MINIERË TË VJETËR.

Centrali fotovoltaik i ShA ESM i ndërtuar në zonën e KXE Oslomej me kapacitet prej 10 MW është shembulli i parë i tranzicionit energjetik në Evropën Juglindore, në të cilin energjia elektrike do të prodhohet nga dielli përmes paneleve të vendosura mbi minierë të vjetër, të shteruar të thëngjillit. Centrali fotovoltaik në Oslomej, i cili ka filluar prodhimin provë, është i pari në serinë e […]

MË SHUMË

ZËVENDËS DREJTORI GJENERAL DR. IMER ZENKU NË VIZITË PUNE NË KEK

ZËVENDËS DREJTORI GJENERAL DR. IMER ZENKU NË VIZITË PUNE NË KEK

Zëvendës drejtori gjeneral i ShA ESM, Dr.Imer Zenku zhvilloi takim pune me Nagip Krasniqin, kryeshef ekzekutiv i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK). Në takim u diskutua për sfidat dhe investimet e ardhshme në sektorin energjetik të dy vendeve, për mundësinë e thellimit të bashkëpunimit energjetik dhe ekonomik, me theks të veçantë për furnizimin e termocentraleve me qymyr. Drejtori Krasniqi tha se janë duke punuar që […]

MË SHUMË

CENTRALI FOTOVOLTAIK “OSLOMEJ 1” FILLOI PRODHIMIN E SASIVE TË PARA TË ENERGJISE DIELLORE

CENTRALI FOTOVOLTAIK “OSLOMEJ 1” FILLOI PRODHIMIN E SASIVE TË PARA TË ENERGJISE DIELLORE

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dimitar Kovaçevski, së bashku me përfaqësues të Qeverisë, zëvendëskryeministrin e parë dhe ministrat, si dhe drejtorin gjeneral të ShA ESM Vasko Kovaçevski, sot morrën pjesë në përfundimin e ndërtimit të centralit fotovoltaik “Oslomej”, ku filloi periudha e testimit të pajisjeve plotësisht të montuara. “Qëllimi i Qeverisë së bashku me institucionet dhe partnerët është që, nga një vend i […]

MË SHUMË