ГРЕЈНАТА СЕЗОНА ЈА ПОМИНАВМЕ СО СТАБИЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА, БЕЗ РЕСТРИКЦИИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Директорот на РЕК Битола Пеце Матевски гостуваше во Актуел на Тера телевизија и одговори на повеќе прашања поврзани со работата на најголемиот комбинат за производство на електрична енергија во државата.

ВИДЕО ЛИНК ОД ОБРАЌАЊЕТО