ЕСМ снабдување со топлина

Наплатниот пункт “Центар” на ЕСМ Снабдување на нова локација

Нов наплатен пункт “Центар”, на ЕСМ Снабдување со топлина, е отворен на нова локација во...
ПОВЕЌЕ

ЕСМ Снабдување со топлина, во законска постапка ја презема целокупната база на податоци потребна за изработка, достава и наплата на фактурите

ЕСМ Снабдување со топлина, во законска постапка ја презема целокупната база на податоци потребна за...
ПОВЕЌЕ

Информација за фактурите – сметките за топлинска енергија

Помина еден месец како што започна грејната сезона и компаниите во рамки на ЕСМ, согласно...
ПОВЕЌЕ

Соопштение – Саниран дефект на мрежа во населбата Тафталиџе 2

Саниран е дефектот на дистрибутивната топловодна мрежа и нормализирана е испораката на топлинска енергија во...
ПОВЕЌЕ

Соопштение – Дефект на мрежа во населбата Тафталиџе 2

Поради дефект на вод на улица Бањалучка, без греење се објектите на: • Ул.Бањалучка бр.6...
ПОВЕЌЕ

Во 26 објекти во моментов не се обезбедени потребните услови за испорака на топлинска енергија

Затворени објекти во кои нема испорака на топлинска енергија Апелираме до потрошувачите, заедниците на сопственици...
ПОВЕЌЕ

Електронски образец на Договор за снабдување со топлинска

Договор за снабдување со топлинска енергија Потребно е потрошувачите да кликнат на дадениот линк, да...
ПОВЕЌЕ

Соопштение – договори за парно

Договорите за парно греење ќе се праќаат и по пошта и ќе се постават на...
ПОВЕЌЕ

Соопштение

АД ЕСМ денеска испрати допис до Макпетрол, и до уште две други фирми кои покажаа...
ПОВЕЌЕ