(ВИДЕО) КОВАЧЕВСКИ: БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ВРАБОТЕНИ ЗА НИВНИОТ АНГАЖМАН ВО ТЕКОТ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА

(ВИДЕО) КОВАЧЕВСКИ: БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ ВРАБОТЕНИ ЗА НИВНИОТ АНГАЖМАН ВО ТЕКОТ НА ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА, ПОРАДИ НИВНИОТ ТРУД УСПЕАВМЕ ДА ГИ ЗАДРЖИМЕ СНАБДУВАЊЕТО СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА И ЦЕНАТА СТАБИЛНИ