ЕСМ снабдување со топлина

Соопштение -греење нови договори

На три пункта во Скопје може да се потпишат новите договори за парно греење, испораката...
ПОВЕЌЕ

Соопштение затворени објекти

Во 105 објекти не се обезбедени потребните услови за испорака на топлинска енергија Апелираме до...
ПОВЕЌЕ

СООПШТЕНИЕ

Потрошувачите, заедниците на сопственици и управителите да проверат дали објектите се подготвени за грејната сезона...
ПОВЕЌЕ