ФОД ДООЕЛ

СТРУКТУРА

Име и презиме Функција Email адреса Телефон
Методија Тасевски Директор info@fod.com.mk 047 282 639

 

Фабрика за опрема и делови ФОД ДООЕЛ – Новаци, АД ЕСМ – Скопје, основано во 1997 година;